Renginiai

Bernardinų sodo vasaros skaityklos gimtadienio šventė

347809966_1358621791365922_2085964607646565618_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Antradienis, birželio 06, 2023 13:30
Vieta
B. Radvilaitės g. 8A
Vilnius, Lietuva
Organizuoja
Vilniaus miesto savivaldybės centrinė biblioteka, Lietuvių kalbos mokytojas ir FUNTASTIK
5 metų gimtadienį švenčianti Vilniaus centrinės bibliotekos vasaros skaitykla grįžta į Bernardinų sodą!
Birželio 6 d. 13.30 val. kviečiame į Bernardinų sodo vasaros skaityklos gimtadienio šventę, kurioje netrūks pramogų, žaidimų, vaišių ir siurprizų!
Susitiksime su vienos populiariausių šių metų knygų „Mokytojas“ autoriumi Karoliu Klimu.
Karolis Klimas, populiaraus tinklaraščio LIETUVIŲ KALBOS MOKYTOJAS autorius, knygoje pasakoja apie jauną, maištingos dvasios žmogų, kurį gyvenimo prasmės paieškos atveda į vieną iš Vilniaus gimnazijų. Matydamas, kad pasenusi švietimo sistema nepajėgi suteikti mokiniams reikiamo išsilavinimo, jaunatviško maksimalizmo kupinas mokytojas pats imasi iniciatyvos. Ar jam pavyks įrodyti, kad mokytis reikia ne dėl pažymių?
Pasirodymą surengs Vilniaus Tuskulėnų gimnazijos moksleivių instrumentinis ansamblis, kuriam vadovauja muzikos mokytoja Laura Žaliumaitė.
Renginio dalyvių lauks smagūs žaidimai ir konkursai su mūsų partneriais – FUNTASTIK. Visi norintys galės išbandyti įvairius žaidimus bei aktyvias veiklas, lauks dovanos ir staigmenos. Kiekvienas atras kažką įdomaus ir FUNtastiškai praleis laiką.
FUNTASTIK misija yra dovanoti vaikams džiaugsmą. Elektroninė parduotuvė www.funtastik.lt siekia, kad žaisdami vaikai mokytųsi bendrauti, lavintų vaizduotę bei mažąją motoriką, pažintų emocijas, judėtų ir kad kuo mažiau laiko praleistų prie ekranų. Tėvams, ugdymo įstaigoms ar specialistams, dirbantiems su vaikais, siekiama tapti šaltiniu, iš kurio jie greitai pasisemtų idėjų ir turėtų priemonių, kaip padėti vaikams augti ir tobulėti, bei leisti laiką kartu su vaikais.