Renginiai

RYŠ(K)IAI su Solveiga Dambrauskaite-Bakutiene | „Minam kartu“

342807298_744547817221351_282140012768732522_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Antradienis, gegužės 16, 2023 18:00
Vieta
Laisvės al. 57
Kaunas, Lietuva
Organizuoja
Leidykla „Terra Publica“, Minam kartu ir Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka
Gegužės 10-17 d. vyks knygų ir žaidimų festivalis „RYŠ(K)IAI“, kurio metu vienu pagrindiniu akcentu bus Solveigos Dambrauskaitės-Bakutienės naujos knygos „Minam kartu“ pristatymas. ?
Susitinkame su autore gegužės 16 d. (antradienį) 18 val. Kauno Vinco Kudirkos viešojoje bibliotekoje (Laisvės al. 57).
Kelionių dviračiais vadovas „Minam kartu. 40 dviračių maršrutų po Lietuvą“ pristato gražiausius dviračių maršrutus Lietuvoje su jų schemomis, koordinatėmis, sudėtingumo įvertinimais, maršruto danga, kelionės trukme ir patarimais žygių dviračiais mėgėjams.
 
? 18 val. susitiksime su autore Kauno Vinco Kudirkos viešojoje bibliotekoje, pristatysime kelis maršrutus Lietuvoje, aptarsime keliones Lietuvoje su dviračiu, išgirsime autorės įspūdžius keliaujant po įvairias Lietuvos vietas ir jos patirtį.
?‍♀? 19 val. autorė pakvies visus prisijungti prie specialiai paruošto žygio dviračiais po Kauną ir pasimėgauti įsibėgėjusiu pavasariu minant pedalus. Dėl to jūsų laukia ne tik ryšio užmezgimas su knygos autore, bet ir iniciatyva – po darbų pasivažinėti po Kauną. Čia laukiami ir profesionalūs dviratininkai, ir mėgėjai.
Registracija į renginį: https://forms.gle/9wRCsfU1FHAEJFMs6
Knygos autorė – Solveiga Dambrauskaitė-Bakutienė – dviratininkų bendruomenės „Minam kartu“ įkūrėja, Lietuvos dviratininkų bendrijos tarybos narė, dviračių žygių organizatorė. S. Dambrauskaitė-Bakutienė yra „Like Bike Kaunas“ – iniciatyvos, siekiančios, kad Kaunas taptų pirmuoju miestu Baltijos šalyse, visiškai pritaikytu dviratininkams – ambasadorė.
Dalyvavimas nemokamas.
Renginio partneris: Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka
Daugiau festivalio renginių: https://fb.me/e/6mgb0aKzm