Renginiai

V. Zablockio knygos „Įrodyk man...“ pristatymas

crop_600x315_vilmanto-zablockio-knygos-irodyk-man-pristatymas
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Trečiadienis, kovo 15, 2023 17:30
Vieta
Kauno g. 49
Klaipėda, Lietuva
Organizuoja
KMSVB „Kauno atžalyno“ biblioteka

Kovo 15 d., trečiadienį, 17.30 val. kviečiame į susitikimą su lektoriumi, rašytoju, metafizikos dr. Vilimantu Zablockiu ir knygos „Įrodyk man...“ pristatymą, kuris vyks Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos „Kauno atžalyno“ padalinyje (Kauno g. 49).

Pastaruoju metu ypač pastebimas didžiulis susidomėjimas žmogaus kilme, anapusine egzistencija jam esant gyvam ir po mirties. Knygos autorius vadovaudamasis savo asmenine ir mokslininko bei rašytojo patirtimi, išsamiai aprašo įvykius, kurie remiasi patikrintomis tiesomis ir suteikia įžvalgų ateičiai.

Metafizikos dr. Vilimantas Zablockis, Lietuvos menų ir mokslo asociacijos „Vydūno šviesa“ įkūrėjas ir prezidentas, visuomenininkas, lektorius, rašytojas, poetas. Edgaro Keisio ir Vilhelmo Storosto Vydūno dvasinės išminties pasekėjas. Žavisi JAV astronauto Edgaro Mitčelo ir kitų mokslininkų darbais. Tamsiosios materijos ir Tamsiosios energijos tyrimais, klimato kaita, dėl gyvybės ir harmonijos išsaugojimo Žemės planetoje. Jo straipsniai metafizikos tema spausdinami interneto tinklalapiuose, spaudoje, moksliniai pranešimai pateikiami konferencijų medžiagoje.

Leidinys „Įrodyk man...“ pretenduoja tapti populiariausia „Klaipėdos knyga 2022“. Maloniai kviečiame dalyvauti ir balsuoti svetainėje: www.biblioteka.lt/balsavimas  arba Klaipėdos bibliotekose.

Informavimo tikslais renginyje gali būti fotografuojama/filmuojama.