Renginiai

Knyga ir kava: Kastyčio Sarnicko knygos VOYAGE, VOYAGE pristatymas

Sarnickis
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Ketvirtadienis, liepos 18, 2024 18:00
Vieta
T. Kosciuškos g. 3
Vilnius, Lietuva
Organizuoja
Lietuvos leidėjų asociacija, Lietuvos nacionalinis muziejus
Liepos 18 d. 18 val. Istorijų namuose (T. Kosciuškos g. 3, Vilnius) kviečiame į Kastyčio Sarnicko knygos VOYAGE, VOYAGE (Lapas, 2024) pristatymą. Autorių kalbins Ramūnas Zilnys.
? Praeity dvidešimt metų muzikinės šlovės, dabarty – vienatvė ant sofos iššokusiomis spyruoklėmis. Ar kelionė, prasidėjusi beveik kaip eilinė atostogų išvyka į Peru, gali padėti užmiršti senas nuoskaudas, priversti susitaikyti ir užgniaužti savo ego? Ką turės praeiti ir kokias netikėtas kliūtis įveikti jau kurį laiką aktualumą praradusios grupės muzikantai Guolis su Pigiu, kad galėtų priimti lemiamą sprendimą? Ir ar pavyks jiems šį kartą išsipainioti ir grįžti? Grįžti namo ir grįžti į sceną.
? Kastytis Sarnickas lietuviams puikiai pažįstamas kaip Kastetas iš grupės G&G Sindikatas, o jo debiutinis romanas „Turnė“ skaitytojus pavergė savo skaudžiai taikliu humoru. „Voyage Voyage“– antrasis jo romanas, kuriame vėl sutinkame Guolį su Pigiu iš neegzistuojančios kultinės roko grupės Alkūninis velenas.
? Te jūsų neapgauna kokaino dešra ir ajavaskos ceremonijos, nes autorius šiuo kūriniu užsimoja spręsti svarbius egzistencinius klausimus. Tai rimta literatūra, įrišta į B klasės filmo rūbą – itin gaivus derinys.
„Knyga ir kava“ – Lietuvos leidėjų asociacijos (LLA) ir Istorijų namų organizuojamas 8 literatūrinių ketvirtadienių renginių ciklas. LLA veiklas finansuoja Lietuvos kultūros taryba.
Įėjimas laisvas.