Renginiai

Knygos "Kiaulė ir žąsis" pristatymas

449246275_881846097314035_8752142664962332656_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Ketvirtadienis, liepos 11, 2024 17:00
Vieta
H. Manto g. 25
Klaipėda, Lietuva
Organizuoja
Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešoji biblioteka
Draugai! Maloniai kviečiame į jaunos ukrainiečių rašytojos Svitlanos Vertoli naujos knygos "Kiaulė ir žąsis" pristatymą, kuris vyks bibliotekos Amerikos skaitykloje (antrame aukšte). Knyga skirta vaikams iki 8 metų.
Ar manote, kad Kiaulė ir Žąsis negali būti draugai? Bet šioje knygoje jie - neišskiriami draugai! Rinkinyje pateikiami linksmi ir išdykę eilėraščiai apie draugystę, jaukias tradicijas ir juokingas situacijas. Renginio metu skaitytojai kartu su veikėjais užkariaus Bajoro jūrą, išgirs didžiausios cinamoninės bandelės receptą ir net turės galimybę šnipinėti gerbiamo Žiurkėno Ciuciuko pasimatymą. Tad pasižymėkite datą kalendoriuje ir leiskitės į nuotykius! Renginyje taip pat bus galima pabendrauti su autoriumi, gauti autografą ir įsigyti knygų. Renginio kalba - ukrainiečių.
Шановні друзі! Запрошуємо вас на презентацію нової книги молодії української Письменниці Світлани Вертоли "Свин та гусак", яка відбутеться в Американському читальному залі бібліотеки (другий поверх). Книга розрахована на дітей до 8 років. Гадаєте, Свин та Гусак не можуть дружити? Але у цій книжці то друзяки-нерозлийвода! Ця збірка містить веселі та розбишацькі вірші про дружбу, затишні традиції, кумедні ситуації. Під час заходу разом із героями читачики підкорять Баюрське море,
почують рецепт найбільшої булочки з корицею і навіть зможуть підглянути побачення поважного Пацюка-Цюцюка. Тож занотовуйте дату у календарі та гайда разом до пригод! Також під час заходу буде можливість поспілкуватися з авторкою, отримати авторграф та придбати книги. Мова заходу - українська.
_____________
Informuojame, kad renginio metu gali būti fotografuojama ir filmuojama. Renginio dalyviai gali būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose, kurie bus skelbiami socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje.