Renginiai

Rašytojas Benas Bėrantas skaito tau trumpas istorijas iš knygos "Pirštų galiukais" | Vasaros knygas Nidoje

449700308_1034934978487942_1372651764590557377_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Ketvirtadienis, liepos 18, 2024 19:30
Vieta
Pamario g. 3
Nida, Lietuva
Organizuoja
Benas Bėrantas ir Vasaros knygynas
„Jei pasieksi jūros krantą prieš patekant saulei ir taip nutiks, kad tuo metu ir aš atsirasiu tame krante – tokia galimybė tik viena iš begalybės, – tada mes susitiksim tame pačiame gintaro gabalėlyje.“
Iš novelės „Duosiu tau nurodymus“
Vasara. Nida. Ir daugybė istorijų, kurios paleidžiamos į jūrą su viltimi, kad kitąmet sugrįš. Net ir trumpiausia istorija nusipelno būti papasakota. Todėl liepos 18 d. (ketvirtadienį) 19.30 val. rašytojas Benas Bėrantas kviečia jaukiam susitikimui „Vasaros knygyne“ („Jūratės“ viešbučio verandoje, Pamario g. 3), kur skaitys noveles iš rinkinio „Pirštų galiukais“ bei papasakos apie įkvėpimo gaudynes Neringoje ir knygos atsiradimo užkulisius. Švelniai kaip pėdomis per smėlį ir romantiškai kaip saulei leidžiantis į Baltiją.
Jei tuo metu poilsiausit Nidoje, ateikit su mylimaisiais, bičiuliais ar pakvieskit save į pasimatymą. Atvirai pabendrauti ar tyliai pasiklausyti. Taip, kaip labiausiai tą vakarą norėsis.
Renginio metu knygą su autografu bus galima įsigyti už specialią kainą.
Benas Bėrantas yra trumpų istorijų rašytojas, o „Pirštų galiukais" – pirmoji jo knyga suaugusiems skaitytojams. Benas taip pat žinomas kaip devynių knygų vaikams autorius, jos verčiamos į penkiolika užsienio kalbų. Šiuo metu gyvena Vilniuje, bet kiekvieną vasarą atklysta į Neringą. Dirba leidybos agentu, todėl daug keliauja po pasaulį. Žmonių santykiai jam yra viena įdomiausių temų.