Renginiai

#VilniusSkaito atidarymas ir susitikimas su gamtos fotografu Mariumi Čepuliu

442404866_1007861560765342_8396522503899497965_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Antradienis, birželio 04, 2024 18:00
Vieta
J.Tumo - Vaižganto g. 2
Vilnius, Lietuva
Organizuoja
Vilnius skaito, Alma littera ir Čepulio fotoklajonės
Jau septintai vasarai atversime skaityklą #VilniusSkaito sostinės gyventojams ir miesto svečiams.
Naujojo sezono atidarymą pradėsime renginiu su vienu iš žinomiausių gamtos fotografų Lietuvoje - Mariumi Čepuliu ir jo knygos „Metai. Gamtos fotografo dienoraštis“ (leidykla "Alma Littera" pristatymu.)
Apsišarvavęs ramybe ir kantrybe, Marius ne kartą budinosi ankstyvą rytą, kad sukauptų įspūdingą gamtos akimirkų lobyną. Šiame gamtos fotografo dienoraštyje rasite ne tik per pastaruosius septynerius metus Lietuvoje padarytų gyvūnų, gamtos reiškinių nuotraukų, bet ir patarimų, ko gamtoje nepražiopsoti kiekvieną mėnesį, taip pat vaizdingų, informatyvių ir šmaikščių autoriaus pasakojimų.
Renginio metu, Marius Čepulis įspūdingiausias knygoje patalpintas fotografijas demonstruos LED ekrane, o apie savo nuotykius, netikėtumų kupinus gamtos fotografo darbo užkulisius, paprastai nepatenkančius į kadrą, papasakos susirinkusiems į renginį gyvai.
Tad laukiame šiame renginyje didelių ir mažų, o kartu būkite pirmieji, kurie susipažinsite su šių metų #VilniusSkaito skaityklos karščiausių naujienų asortimentu ?.
Renginio pradžia 18.00 val. Renginys nemokamas, kaip ir visi renginiai ir knygų skaitymas #VilniusSkaito skaitykloje.