Renginiai

Juozo Gaižausko audioknygos „Antarktidos indėnai“ pristatymas

416103774_816735953799766_928322936797608395_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Ketvirtadienis, sausio 25, 2024 19:00
Vieta
Rinktinės g. 2
Vilnius, Lietuva
Organizuoja
Audioteka.lt
Sausio 25 d. vakarą Energetikos ir technikos muziejų aplankys neįprasti svečiai - Antarktidos indėnai! Ypatingoje vietoje muziejaus virsmo salėje - tavęs lauks ne mažiau įspūdingas Juozo Gaižausko audioknygos „Antarktidos indėnai“ pristatymas.
Į susitikimą su Antarktidos indėnais lydės aktorė Emilija Latėnaitė, išgirsi Rolando Kazlo, Remigijaus Vilkaičio, Vaidoto Martinaičio ir paties Juozo Gaižausko skaitomas knygos ištraukas, o muzikiniais pasirodymais džiugins Dainotas Varnas, Sakalas Uždavinys ir Marius Matulevičius.
Susitikimas su autoriumi Juozu Gaižausku vyks nuo 18 val.,, o renginio pradžia 19 val.
Prieš renginį bus galima įsigyti „Antarktidos indėnus“ ir kitas autoriaus audioknygas.
Apie audioknygą:
Audioknygos „Antarktidos indėnai“ herojus – guvus berniukas Kleopas, neseniai ūgiu pralenkęs vyresnę seserį. Tačiau kada tai buvo? Sesers jau kurį laiką nebebūna namuose, o ir tėvai vis daugiau laiko praleidžia ligoninėje ją slaugydami. Berniukas laikinai persikelia pas senelį, kur juodu aplanko keistas svečias, Antarktidos piliečiu prisistatantis indėnas. Iš kur senelis jį pažįsta? Kur ta Antarktida ir kaip atvykėlis ten grįš? Ką reiškia lyg įrodymai berniuko renkamos sakalo plunksnos?
 
Renginį organizuoja audioknygų leidykla Audioteka.
Renginio partneris - Energetikos ir technikos muziejus.