Renginiai

Knygos "Tadukas, Tadas ir svajonių paukštė" sutiktuvės

395626924_718671210297432_6782952890339819041_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Sekmadienis, lapkričio 12, 2023 12:00
Vieta
Gedimino pr. 51
Vilnius, Lietuva
Organizuoja
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir Nacionalinės bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas
Lapkričio 12 d. 12 val. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka jaunuosius skaitytojus kviečia pažvelgti į ypatingos knygos „Tadukas, Tadas ir svajonių paukštė“ istoriją. Autoriai Selemonas Paltanavičius ir iliustruotoja Agnė Nananai kviečia į kelionę knygos puslapiais. Kartu padiskutuosime apie legendinio gamtininko Tado Ivanausko įspaudą Lietuvos istorijoje.
Jaukus rašytojo gamtininko S. Paltanavičiaus pasakojimas nukels į XIX a. pabaigą bei XX a. ir supažindins su Tadu Ivanausku. Tai puikus pažintinis pasakojimas ne tik vaikams nuo šešerių, bet ir visai šeimai, ieškančiai turiningo laisvalaikio su įtraukiančia ir kupina įdomių žinių apie Lietuvos istoriją knyga.
Susitikimas bus dviejų dalių: naujausios knygos pristatymas ir kūrybinės dirbtuvėlės, jas ves knygos iliustruotoja. Sutiktuvės vyks Nacionalinės bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamento skaitykloje (I a.).
Maloniai kviečiame dalyvauti!
Renginyje bus fotografuojama. Dalyvaudami renginyje sutinkate būti matomi renginio nuotraukose, vaizdo įrašuose ir esate informuoti, kad šios nuotraukos, vaizdo įrašai gali būti skelbiami viešai.