Renginiai

Romano "Neparašyta knyga" pristatymas ir susitikimas su jo autorėmis

375454027_723030363199389_1054423241347366960_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Ketvirtadienis, rugsėjo 14, 2023 18:00
Vieta
Vytauto g. 69
Trakai, Lietuva
Organizuoja
Trakų rajono savivaldybės viešoji biblioteka
Rugsėjo 14 d. 18 val. kviečiame į knygos „Neparašyta knyga“ pristatymą ir susitikimą su autorėmis geštalto terapeute Daiva Žukauskiene ir mitybos specialiste Olga Pakalniškiene.
Olga Pakalniškienė – rašytoja, mitybos specialistė, pirmųjų Lietuvoje ketogeninės mitybos mokymų autorė, sveikos gyvensenos seminarų, renginių, mokymų kuratorė ir lektorė. Savo tinklaraštyje „Būk kietas su keto“ dalijasi įžvalgomis apie mitybą, sveikatinimą, pagrindines šiuolaikinio žmogaus savijautos problemas ir gyvenimo kokybės gerinimo būdus.
Daiva Žukauskienė – sertifikuota geštalto terapeutė, trenerė ir lektorė. Dirba individualiai ir veda terapines grupes. Domisi ir užsiima biblioterapija, ją derina su geštalto terapija. Yra sukūrusi keletą autorinių programų, skirtų vaikų ankstyvajam kalbiniam ugdymui, emociniam intelektui lavinti ir moterų saviugdai. Studijuoja logoterapiją – terapiją apie gyvenimo vertybes, tikslus ir prasmę.
Judviejų kūrinys „Neparašyta knyga“ – tai daugelio moterų išpažintis, sudėta į vienos moters lūpas. Moters, kuri yra tokia kaip tu: dvejojanti dėl savo vietos po saule, kenčianti, abejojanti, siekianti pokyčių ir, svarbiausia, meilės. Moters, kuri savyje talpina visą moterų giminės istoriją. Ši knyga – tai lyg dienoraštis, fiksuojantis asmenybės pokyčius, keistas traumų nulemtas emocines ir fizines būsenas.