Renginiai

Susitikimas su Mariumi Čepuliu Dainavos parko skaitykloje

363421653_307257485201124_703775249680286996_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Ketvirtadienis, rugpjūčio 17, 2023 18:00
Vieta
Dainavos parkas
Kaunas, Lietuva
Organizuoja
Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka ir Čepulio fotoklajonės
Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka rugpjūčio 17 d. 18 val. kviečia į susitikimą su Mariumi Čepuliu ir jo naujausios knygos „Ana konda?“ pristatymą Dainavos parko skaitykloje.
Žinomas gamtos fotografas, laidų vedėjas ir rašytojas Marius Čepulis naujoje knygoje kviečia į kelionę po laukinę gamtą, kurioje susipažinsite su daugybe gyvūnų nuo pačių mažiausių iki tikrų milžinų, kurie gali mums įkąsti, įspirti, mus nudilginti ar kitaip sužaloti.
Gausiai paties autoriaus darytomis nuotraukomis iliustruota knyga „Ana konda?“ padės pažinti ir geriau suprasti laukinius gyvūnus bei išmokti išvengti pavojų su jais susidūrus.
Kas baisiau – erkė ar vilkas?
Ar gali įkasti drugelis?
Ar karpiai kanda?
Marius Čepulis – daugeliui gerai pažįstamas gamtos fotografas, savo nuotraukomis ir įtaigiais, neretai šmaikščiais pasakojimais apie gyvūnus besidalijantis feisbuko paskyroje „Čepulio fotoklajonės“. Jis taip pat yra laidų vedėjas ir knygų vaikams apie gamtą autorius. Jis ne tik pats aktyviai rūpinasi biologinės įvairovės išsaugojimu ir gyvūnų gerove, bet ir šviečia visuomenę šiomis temomis.
Skaityklos vieta – šalia tvenkinio.
Organizatorius – Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka.
Partneriai: Kauno miesto savivaldybės Dainavos seniūnija, Kauno kultūros centras.