Renginiai

Eglės Lukinaitės-Vaičiurgienės knygos „Dviejų vaikų mama“ pristatymas

349328872_651425720163806_7648991019573594984_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Antradienis, birželio 06, 2023 18:00
Vieta
K. Donelaičio gatvė 8
Kaunas, Lietuva
Organizuoja
Kauno apskrities viešoji biblioteka
Birželio 6 d., antradienį, Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje bus pristatoma Eglės Lukinaitės-Vaičiurgienės knyga „Dviejų vaikų mama“.
„Dviejų vaikų motinystės tapsmas – labai intensyvus ir daugiasluoksnis patyrimas. Jei atrodo, kad mama tampama vieną kartą ir didieji virsmai jau praeityje – antrojo vaiko gimimas šį įsivaizdavimą apverčia aukštyn kojomis. Ypač, jei amžiaus tarpas tarp vaikų nėra didelis.“ – Teigia Eglė Lukinaitė-Vaičiurgienė.
Knygos autorė atvirai pasakoja apie savo motinystės patirtį, remdamasi psichologijos žiniomis ir psichologinio konsultavimo praktika. Knygoje rasite informacijos, palaikymo, empatijos. Ir kvietimą stabtelėti, reflektuoti savo ir šeimos situaciją, priimti jums palankius sprendimus ir kurti konstruktyvesnį santykį su savo jausmais ir nauja tėvystės realybe. Tai terapinė knyga, padėsianti geriau pažinti save ir suprasti, kad šio tapsmo sunkumus patiria ne viena moteris.
Maloniai kviečiame!
Renginio metu bus fotografuojama ir / ar filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.