Renginiai

Jolantos Puzienės knygos „Pabandyk“ pristatymas

337863206_713224537169638_3889507697294486457_n
Kategorija
Literatūrinis renginys
Data
Pirmadienis, balandžio 03, 2023 18:00
Vieta
Laisvės al. 57
Kaunas, Lietuva
Organizuoja
Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka ir Jolanta Puzienė I Aroma koučingas I Lyderystė
Tikriausiai neretai užduodame sau klausimą: kaip suderinti visas gyvenimo sritis ir realizuoti visą savo potencialą? Balandžio 3 d. 18 val. Kauno Vinco Kudirkos viešojoje bibliotekoje, Laisvės al. 57, atsakymais ir asmenine patirtimi su kauniečiais dalinsis Jolanta Puzienė, knygos „PABANDYK. Tinklinis marketingas: kelias link finansinės gerovės ir savirealizacijos“ autorė.
Jolanta Puzienė – trijų vaikų mama, žmona, lektorė, lyderė, aromakoučerė, ThetaHealing, olfaktoterapijos meistrė, turinti ilgametę, TOP rezultatais paremtą patirtį tinklinio marketingo industrijoje. Prieš tai aktyviai dalyvavusi kelių klasikinių verslų kūrime, dabar ji vienija daugiau kaip 5000 narių turinčią organizaciją įvairiose pasaulio šalyse.
Dalinuosi tuo, kas tikra! Tokiu šūkiu Jolanta Puzienė gyvena 10 metų. Kulminacija tikrų patirčių versle ir asmeniniame augime – pirmoji knyga „PABANDYK“. Autorė kviečia dalyvauti knygos pristatymo renginyje, išgirsti unikalių istorijų bei įkvėpti gilesnio tikėjimo savo svajonėmis.
„Įkvėpimas – tai, ko mums labiausiai reikia, kad išdrįstume pabandyti. Esame vieni kitų dalis. Vieni kitus įkvepiame savo pavyzdžiu, žodžiu, darbais. Pagalvokite apie žmones, kurie jus padrąsino pabandyti daryti kažką naujo. O gal jūs įkvepiate kitus? Ką dėl to darote ar galėtumėte padaryti šiandien?
Noras pasidalinti savo patirtimi, kuri gali įkvėpti kitus, mane paskatino parašyti knygą ir į ją sudėti tai, apie ką kiti mažai kalba. Pamenu, kaip įtariai į mane žiūrėdavo, kai bandžiau pirmuosius savo etapus tinkliniame marketinge”, – sako Jolanta.
Renginys fotografuojamas.